Qui som

CAIXES_PLACETA

A DelCelleraCasa som inquiets, així que la nostra oferta serà dinàmica, ens agrada buscar i compartir les novetats que descobrim i que s’ajusten als nostres valors. Seguiu-nos al nostre perfil d’Instagram @delcelleracasa per no perdre cap novetat.

A DelCelleraCasa vam començar el nostre camí el 2009 dins el sector de la distribució de vins i caves tant a professionals de l’hostaleria com al comerç especialitzat. 

Aprofitant aquesta infrastructura i amb l’objectiu d’apropar els nostres productes a tot el territori, hem creat aquesta plataforma que ens permet acostar vins i caves previament selecionats i que compleixen amb els nostres requisits de qualitat a tots aquells apasionats com nosaltres dels productes de la nostra terra.

Comptem amb una selecció de cellers que es basa en valors com: proximitat, és a dir, que sigui un celler de Catalunya; tradició, cellers familiars; produccions amb varitetats autòctones; vins ecològics; vins naturals; cellers que respecten tant el sòl com les persones que el treballen; cellers amb identitat pròpia i amb iniciatives socials.